Hanžeković predstavila kandidaturu za županicu Koprivničko-križevačke županije

Hanžeković predstavila kandidaturu za županicu Koprivničko-križevačke županije

06.04.2021.

Domovinski pokret je danas u Koprivnici predstavio Mirjanu Hanžeković kao kandidatkinju za županicu Koprivničko-križevačke županije.

Predstavljanju je prisustvovao dr. Igor Peternel, član predsjedništva Domovinskog pokreta koji je poručio kako je došao pružiti podršku  gđi. Hanžeković iz čijeg životopisa se može iščitati kako ima iskustva i u javnoj upravi i u diplomaciji.

"Domovinski pokret smatra da je ona odlična kandidatkinja za mjesto župana jer je u najboljim životnim i političkim godinama, ima volju, motivirana je za promjene, a kao što vidimo u ovom trenutku, promjene su i više nego neophodne. Mislimo da je gđa. Hanžeković jedna od osoba koja je za to spremna", poručio je Peternel.

Hanžeković se predstavila kao kći podravskih ravnica, obronaka Bilogore i Prigorja te je istaknula kako su joj prioriteti borba za zdravlje, briga o onima kojima je zbog globalne krize ugrožena egzistencija te bolja prometna povezanost i realizacija projekata kroz uvođenje digitalizacije javne uprave.

 "Svi koji me poznaju, znaju da imam sposobnosti pristupiti svakom problemu, da sam iskrena i čovjek velikog srca koje sada stavljam u službu cijele moje županije. Zalagat ću se za dug i lijep život svih mojih Podravaca, Prigoraca i Graničara za napredak i zasluženi bolji status naše županije u Lijepoj našoj, u ime generacija koje dolaze", poručila je Hanžeković.


Domovinski pokret footer