Minimalac za dužnosnike i podrška ministru Berošu: Ostanite doma!

Minimalac za dužnosnike i podrška ministru Berošu: Ostanite doma!

21.03.2020.

Nakon što je objavio popis imovine i informaciju o ukidanju naplate parkinga kojim upravlja tvrtka kojoj je suvlasnik, predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Facebooku je komentirao sve veći broj poziva Vladi o uvođenju minimalca za dužnosnike, posebno podržavši ministra Beroša u borbi protiv koronavirusa.

''Hvala svim građanima, medijima i političarima koji su, svjesni katastrofe u privatnom sektoru, podržali moj prijedlog od prije dva dana o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike.

Budući da je i sam premijer najavio rezanje u državnom i javnom sektoru, pozivam ga da krene od sebe i svojih pobočnika kako i dolikuje svakom pravom vođi. Interes naroda mora uvijek biti ispred osobnog interesa.

Izuzetak od minimalca neka budu djelatnici i dužnosnici koji ugrožavaju svoje zdravlje u borbi protiv koronavirusa. Svi znamo tko su oni i hvala im.

Snažno podržavam ministra Beroša u njegovim naporima, kao i njegov apel svima koji vole Hrvatsku: OSTANITE DOMA!'', poručio je Škoro u najnovijoj objavi u subotu.

Podsjetimo, Miroslav Škoro je u četvrtak pozvao Vladu da uvede minimalac za sve pa i dužnosnike.

''MINIMALAC ZA SVE

Evo, dok naši vrli zastupnici raspravljaju kako ćemo, imam ja prijedlog koji bi vrijedio za sve, uključujući njih, Vladu, predsjednike, bivše predsjednike, tajnike, uhljebe svih vrsta, kojekakve udruge i sve redom u državnoj upravi i državnim i javnim poduzećima i institucijama:

DOK NE PROĐE KRIZA, MINIMALAC ZA SVE!

Od toga treba izuzeti osjetljive socijalne skupine, trudnice i rodilje, kao i aktivne djelatnike u zdravstvu. Dosta je lažne solidarnosti koja se prelama preko leđa zaposlenih u privatnom sektoru. Toliko.''


Domovinski pokret footer