Proglas Miroslava Škore: Izađite na referendum za Zagreb i za Hrvatsku

Proglas Miroslava Škore: Izađite na referendum za Zagreb i za Hrvatsku

27.05.2021.

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba dr. sc. Miroslav Škoro objavio je proglas uoči nedjeljnih presudnih izbora u Zagrebu. 

''Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, hvala vam što ste mi svojim glasovima omogućili ulazak u drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Zagreba. Ipak, prvi krug samo je prvo poluvrijeme ove, svima nama, važne utakmice. Drugi krug nije samo izbor između Tomislava Tomaševića i mene. To je REFERENDUM ZA ZAGREB, ZA HRVATSKU!

Ne smijemo dozvoliti da radikalna ljevica stekne potpunu kontrolu nad Gradom Zagrebom i na svoj, svima nama dobro poznat način, mijenjajući Zagreb promijeni Hrvatsku. Ta dobro umrežena aktivistička skupina u proteklih deset godina, kroz lukavo osmišljenu mrežu udruga isisala je POLA MILIJARDE KUNA proračunskog novca s kojim je gradila svoju političku agendu, izvršila desant na Zagreb, a sada želi osvojiti Hrvatsku.

Tome zajedno moramo odlučno reći NE! Zato je važno da u nedjelju 30. svibnja izađete na izbore. Da potaknete na to članove svoje obitelji, prijatelje i susjede. Ako svatko od nas na #referendum dovede samo jednu osobu koja nije izašla na izbore u prvom krugu, mi ćemo pobijediti!

VIŠE NAS JE! POKAŽIMO TO I POBIJEDIMO ZAJEDNO!'', poručio je, između ostaloga, Škoro u video obraćanju. Pogledajte cijeli proglas.Domovinski pokret footer