Škoro objavio popis imovine i otkrio: Parking u Zajčevoj besplatan za sve

Škoro objavio popis imovine i otkrio: Parking u Zajčevoj besplatan za sve

20.03.2020.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavljuje na web stranici Domovinskog pokreta popis svoje imovine, a otkriva i informaciju o prestanku naplate parkirališta kojim upravlja tvrtka kojoj je suvlasnik. U nastavku pročitajte njegovo priopćenje.

PARKING ZA SVE I TRANSPARENTNO SLUŽENJE NARODU

Korona-kriza kao da nije donijela dovoljno problema Lijepoj našoj pa su nekim moralistima, doduše rijetkim, i dalje najveći problemi moja imovinska kartica i parking kraj bolnice Merkur.

Ja kao poduzetnik, umjetnik i osnivač političkog pokreta, nisam zakonski, niti na bilo koji drugi način, obvezan objaviti popis imovine. Ipak, mislim da to nikome ne bi trebao biti problem i činim to kako bih pružio primjer svima koji žele transparentno služiti narodu.

Pritom napominjem kako sam vlasnički udio od pet posto u tvrtki "Omega software" prodao zato da bi preko stotinu zaposlenih, uglavnom inženjera, moglo normalno funkcionirati na tržištu.


Škoro imovina (Slika 1)

Vrijednost imovine nisam navodio jer uistinu ne znam koliko se novca za nju može dobiti, a i nije na prodaju. Uostalom, određivanje vrijednosti je posao za procjenitelja. Vrijednost udjela u investicijskim fondovima ovisi o tržištu i taj dio ću navesti kada budem obvezan učiniti isto.

Rampa dignuta, parking besplatan za sve

Od danas je i direktor "MB kvadrata", tvrtke kojoj sam suvlasnik, dopustio besplatno parkiranje na sva 44 mjesta u Zajčevoj ulici u Zagrebu. Uslijed krize izazvane koronavirusom, rampa parkinga ostaje podignuta do daljnjeg, iako upravitelj to nije bio dužan omogućiti.


Rampa parking zajčeva (Slika 2)

Sad kad smo ova dva goruća problema riješili, možemo se početi baviti državom. I boriti se s pravim problemima – stotinama tisuća prijetećih otkaza i oportunistima koji će na ovoj nesreći profitirati.

Miroslav Škoro


Domovinski pokret footer