Škoro pozvao birače da izaberu promjenu

Škoro pozvao birače da izaberu promjenu

03.07.2020.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, na današnjoj konferenciji za medije, pozvao je građane da iziđu na izbore u nedjelju, 5. srpnja. U duhu dosadašnje kampanje i izborne šutnje koja predstoji, izrazio je zabrinutost dubokom podjelom u društvu koja je uzrokovala da veliki broj građana ne želi izići na izbore.

„Razmišljajući o tome zadnjih nekoliko dana kampanje, došao sam do zaključka kako su ljudi rezignirani time da postoji veliki interes kojim su vezani pojedinci u ovoj državi. Taj interes vezan je na činjenicu da su svi prethodni izbori bili lov na ratni plijen koji se zove Hrvatska, lov koji će taj plijen nakon izbora raskomadati i podijeliti. Građani očekuju da će i ovi izbori biti takvi. Svekolika se javnost u zadnje vrijeme uvjerila u to što su sve spremni učiniti ono koji su na vlasti, samo da bi tamo ostali“, istaknuo je Škoro.

Nastavio je i kako se SDP i HDZ slažu oko činjenice da ne treba mijenjati izborni zakon jer im on pogoduje, a upravo bi promjena izbornog zakona omogućila promjenu.

„Želim istaknuti pred izbornu šutnju samo nekoliko stvari – mi smo obični, ali odlučni ljudi. Mi smo oni koji ovoj državi nude mogućnost da povučemo potez s dobrim dalekosežnim posljedicama, dok SDP i HDZ mogu omogućiti samo loše dalekosežne posljedice“, rekao je Škoro te pozvao građane, a posebice mlade, da iziđu na izbore i odaberu promjenu.

„Jedino Domovinski pokret garantira promjenu, a SDP i HDZ garantiraju kontinuitet loše vladavine. Kada budete zaokruživali, sjetite se da Domovinski pokret Hrvatskoj nikada neće biti problem, već rješenje“, zaključio je Škoro u posljednjem obraćanju medijima prije predizborne šutnje. 


Domovinski pokret footer