Barbara Knežević

Kandidatkinja Domovinskog pokreta, Mosta i Projekta domovina za gradonačelnicu Zaprešića


ZAPNI ZA ZAPREŠIĆ!

Barbara Knežević - slika

U politiku dolazim prije četiri godine ulaskom u Gradsko vijeće Grada Zaprešića potaknuta sporim i pogrešnim razvojem mojeg grada, usmjerenim isključivo na ostvarivanje interesa nekolicine obitelji i pojedinaca. Razočarana u odnos gradske uprave prema gradu, građanima, poduzetnicima, kao i prema gradskim vijećnicima, odlučila sam se za borbu. Borbu za mlade ljude, djecu, branitelje, gospodarstvenike, umirovljenike, ugostitelje, radnike i sve one koji traže svoj glas, svoj bedem, svojeg zastupnika, pa u konačnici i svoju gradonačelnicu.

Završila sam dva fakulteta kojima sam zaokružila svoje dvije životne teme - djecu i pravo. Briga za najslabije mi je oduvijek u prvome planu, ne mogu ne pomoći kome i kada treba. Tako sam postala i ponosna i sretna udomiteljica.

Do sada nisam obnašala javne dužnosti, isključivo sam radila u privatnom sektoru i svjesna sam kako je teško zaraditi dovoljno za sve, i državu i zaposlenike. Također mi je jasno koliko boli kada te vlastiti grad ignorira ili, još gore, laže.

Moja vizija je Zaprešić kao idealan grad za udoban i lijep život, razvoj pametnih tehnologija, čistog okoliša, obnovljenih Novih Dvora. Vidim grad pun dječjeg smijeha na lijepim i modernim igralištima, grad prijatelj životinja, grad koji će svi ostali uzimati za primjer.

Takvog ga vidim i zapet ću svim snagama da takav i postane!


Domovinski pokret footer