Daniel Spajić

Kandidat Domovinskog pokreta za župana Virovitičko-podravske županije


HRABRO I ODANO ZA NAROD!

Daniel Spajić - slika

Domovinski pokret je politička opcija koja, osim što zastupa vrijednosti u koje istinski vjerujem i koje živim, jedina može donijeti prijeko potrebne gospodarske promjene. Dugo sam bio prisutan u realnom sektoru, gdje sam isplaćivao plaću ne samo sebi nego i drugima i dobro su mi poznate sve prepreke s kojima se suočavaju hrvatski poduzetnici. Imajući na umu krizu koja nam trenutno predstoji, smatram da je ovo važan trenutak da se provedu neodgodive i korjenite promjene.

Kao zastupnik u Hrvatskom saboru borim se za pravedniju javnu nabavu bez kriminala i prekomjernog trošenja javnih sredstava iz proračuna. Ukazao sam na malverzacije i kriminal u zdravstvenom sustavu i sumnjive ugovore koje će DORH tek istražiti.

Svjestan sam teške situacije u kojoj se nalazi Virovitičko-podravska županija koja je, nakon 30 godina HDZ-ove vladavine, dovedena do razine jedne od najsiromašnijih županija. Sa svojih 6500 eura BDP-a po stanovniku više pripada centralnoj Africi nego Europskoj uniji.

Naša bogata i pitoma županija nekada je bila mjesto useljevanja, prosperiteta i boljeg života pa je tako i moj djed doselio s obitelji 1964. godine. Danas pak svjedočimo iseljavanju i depopulaciji koja će biti jasno vidljiva na predstojećem popisu stanovništva.

Pozivam sve da iskoriste najjače oružje koje pojedinac može imati u nekoj demokratskoj državi, a to je olovka. Iskoristite tu priliku, glasajte i mijenjajte situaciju zbog svoje djece i roditelja, braće i sestara, a i vas samih. Kandidiram se za župana kao čovjek koji je sav svoj radni staž stekao u realnom sektoru i koji zna kako je poslovati na području Virovitičko-podravske županije. Mi zasigurno možemo i moramo puno bolje. Stoga pozivam sve one koje ovi trendovi u srce diraju i koji vjeruju u bolju budućnost županije da nam se pridruže. Idemo HRABRO I ODANO ZA NAROD!


Domovinski pokret footer