Dino Belošević

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Omiša


SNAGA I POŠTENJE! ZA NOVI OMIŠ

Dino Belošević - slika

U politiku ulazim jer mnoge stvari koje se tiču upravljanja i uređenja državnog i javnog sustava nisu išle onako kao smo svi mi očekivali. Zadesile su nas bure loših trendova koje su proizvele nedosljedne, neiskrene i neodržive politike. Politike koje su dovele do jačanja korumpiranih i klijentističkih sustava.

Rodio sam se u Splitu, a cijeli život živim u Omišu. Ovdje sam završio osnovnu i srednju školu. Kineziološki fakultet završio sam u Splitu, a sada tamo završavam doktorski, poslijediplomski studij kineziologije.

U struci sam radio kao kineziolog - učitelj tjelesne i zdravstvene kulture te kao trener. Sada sam predavač na Kineziološkom fakultetu u svojstvu vanjskog suradnika te voditelja katedre za kickboxing stručnog i specijalističkog studija kineziologije. Na četiri godine izabran sam kao član komisije sportaša HOO-a te sam osnivač i predsjednik udruge Akademija Omiška Stina koja se bavi razvijanjem i provedbom rekreativnih i natjecateljskih sportskih sadržaja kao i poticanja na zdrave načine života šire javnosti svih uzrasta i spolova.

Petnaestak sam puta bio prvak Hrvatske u raznim sportovima i disciplinama borenja. Kao reprezentativac RH, s međunarodnih natjecanja, svjetskih i europskih prvenstava, kući sam u šest navrata donosio medalje u tri različita sporta, a posebno sam ponosan na to da sam bio prvak svijeta u kickboxingu 2011. godine u superteškoj kategoriji.

Neravnomjerna raspodjela dobara, prioritetno usmjerena prema poslušničkoj vojsci strankama bliskih ljudi, dovela je do negativne selekcije gdje sustave vode nesposobni i neodgovorni ljudi. Takvo društvo je osuđeno na propast!

Boriti ću se za društvo jednakih mogućnosti i donijeti Omišu ono što on zaslužuje: povratak prirodnih resursa pod upravu građana Omiša, dostojanstven život u okolnim mjestima lokalne samouprave, revitalizaciju života mladih, pomoć starijima i lakši život za naše Omišane.


Domovinski pokret footer