Dražen Medved

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Bjelovara


NE ODLAZITE! MI DOLAZIMO!

Dražen Medved - slika

Nikad ranije nisam bio član niti jedne političke stranke, a nakon odlaska u mirovinu s mjesta glasnogovornika Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske odabirem Domovinski pokret kao svoju političku opciju. Držim da kao hrvatski branitelj, dragovoljac i čovjek s bogatim životnim iskustvom, mogu kroz Domovinski pokret, stranku čije vodstvo i članovi nisu zaglibili u blatu korupcije, klijentelizma i kriminala, doprinijeti zadržavanju i povratku naših mladih razvojem poduzetništva i demografskima mjerama.

Sličan poriv kojeg sam imao 1991. kad sam krenuo u Domovinski rat, kao pripadnik 105. brigade HV-a, a od 1992. i kao pripadnik policije, osjećam i sada. Dobio sam neovisnu Hrvatsku, ali ne i zemlju blagostanja. I dobio sam svoju slobodnu državu, ali nisam dobio domovinu sretnih ljudi. Razočaran sam u cjelokupnu politiku dviju političkih opcija koje su posljednjih 30 godina dovele Hrvatsku na rub propasti. Razočaran sam jer u mojoj domovini ne venu korupcija i klijentelizam već nezaustavljivo cvjetaju. Razočaran sam što je moja Hrvatska ostala bez nekoliko stotina tisuća mladih i školovanih ljudi, bez onih koji su mogli pokrenuti Hrvatsku da im se dala prilika. To je glavni motiv za moju borbu i želju da nešto učinim, barem na lokalnoj razini, u mome gradu.

Iako sam po struci ekonomist, završio sam i vojnu akademiju, i u krvi su mi domoljublje, čast, poštenje, red, rad i disciplina. Sve to želim dati svome gradu; želim provoditi pravedniju, pošteniju i bolju politiku, na dobrobit svih građana Bjelovara.

S mojih 55 godina Domovinski pokret mi je ukazao čast i povjerenje da budem njihov kandidat za gradonačelnika Bjelovara. U sinergiji s mojim sugrađanima, zajedničkim snagama, nastavljam borbu za pravedniju Hrvatsku, za bolji Bjelovar, za grad sretnih ljudi.


Domovinski pokret footer