Frane Tokić

Kandidat Domovinskog pokreta i Mosta za gradonačelnika Benkovca


POKRENI PROMJENE I OSTANI TU!

Frane Tokić - slika

Moje drugačije viđenje Grada Benkovca i provođenje lokalne politike dovelo me je do toga da sam 2017. godine napustio jednu od političkih stranaka. Tada sam formirao Nezavisnu listu i osobno na izbore izašao kao kandidat za gradonačelnika Grada Benkovca gdje sam u čudnim okolnostima na pojedinim biračkim mjestima izgubio za ukupno 90 glasova. Taj gubitak dao mi je dodatan motiv da četiri godine budem uz svoje sugrađane i da na ovim izborima budem još jači i spremniji s listom Domovinskog pokreta i koalicijskog partnera Mosta.

Na parlamentarnim izborima 2020. sam se nalazio na 10. mjestu na listi Domovinskog pokreta za IX. izbornu jedinicu, a s koje su prošla 2 saborska zastupnika.

Po struci sam inženjer telekomunikacijskog prometa, a dosadašnje 14-godišnje iskustvo stekao sam u lokalnoj samoupravi na mnogim odgovornim poslovima, što je temelj da mogu kvalitetno upravljati svim resursima ovog kraja bez izgubljenog kompasa, ali najvažnije je da imam želju i spremnost udarati čvrst temelj JAKOG BENKOVCA sa svima Vama!

U aktivnu politiku ulazim 2013. kada sam s 27 godina obnašao dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Benkovca, što mi sada daje potrebno iskustvo za ono čemu Benkovac kao grad mora težiti i zbog čega je promjena neophodna.

Grad Benkovac zamišljam kao grad kojem ćemo mladim i neopterećenim benkovačkim snagama, ljubavlju prema ovom prostoru i znanjem vratiti život u svim segmentima: gospodarstvu, kulturi, sportu, obrazovanju i ostalome. Pokreni promjene i ostani tu!


Domovinski pokret footer