Mario Kovač

Kandidat koalicije Domovinskog pokreta i MOST-a za gradonačelnika Šibenika


EJ, BITNO JE!

Mario Kovač - slika

Rođen sam u Šibeniku, 2. srpnja 1959. godine u prosječnoj građanskoj obitelji. Tu sam završio osnovnu školu, maturirao na šibenskoj gimnaziji. Odrastao sam uz rivu i u Poljani, najviše se u djetinjstvu družeći s mojim pokojnim djedom Krešimirom koji je bio glumac u profesionalnom ansamblu Narodnog Kazališta u Šibeniku. U to vrijeme djedovi su unucima na dar donosili lopte, a moj je meni sa svake turneje donio poneku vrijednu knjigu. Moj dnevni boravak u djetinjstvu bio je šibenski teatar gdje sam svakodnevno motrio probe i kad god je bilo moguće i predstave tada respektabilnog glumačkog postava.

Studirao sam i diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te sam čitav svoj radni vijek proveo u realnom sektoru na rukovodećim radnim mjestima. Na parlamentarnim izborima 2000. godine izabran sam za zastupnika u Zastupničkom domu Hrvatskog sabora, a kroz 2002. godinu jedno vrijeme obnašao sam dužnost ministra pomorstva, prometa i veza. Bio sam i dužnosnik u športu, obnašajući dužnost predsjednika Košarkaškog kluba „Šibenka“ od 1997. do 2001. godine. Više od desetljeća sam se držao podalje od naslovnih uloga, bilo na lokalnoj bilo na državnoj političkoj sceni, gdje je po mojem sudu postojao jedan „gulaš“ globalističkih političkih opcija, što me nije nimalo privlačilo.

Pojavom Domovinskog pokreta na političkom obzorju Hrvatske pojavila se nova suverena zvijezda vodilja predvođena ljudima koji politici nisu prišli zbog materijalnih probitaka, već zbog želje za boljom sutrašnjicom svih nas.

I zato smo tu. Za napredak i bolji status svih nas u Lijepoj našoj.

Kandidacijska lista Mosta, Domovinskog pokreta i LOZE za gradsko vijeće Grada Šibenika


kandidat: Mario Kovač

zamjenik: Mark St George Doondey

RB
IME I PREZIME
SPOL
1.
MARIO KOVAČ
M
2.
MARK ST GEORGE DOODNEY
M
3.
MARINA PAŠKALIN
Ž
4.
ANTONIO BADŽIM
M
5.
ANTE GAĆINA
M
6.
ZVONKO MADUNIĆ
M
7.
ANTE PRAŽEN
M
8.
MARICA ŠTIMAC
Ž
9.
DALIBOR PERAK
M
10.
DAMIR MARUŠIĆ
M
11.
SANDRA SVIRČIĆ
Ž
12.
SANDA CRLJEN
Ž
13.
MERI PAŠARA MITIĆ
Ž
14.
ZDRAVKO ĐAKOVIĆ
M
15.
ANTE RAKIĆ
M
16.
FRANJO BIRKEŠ
M
17.
VEDRANA LAĆA
Ž
18.
VIŠNJA GOJANOVIĆ
Ž
19.
MARIJA ŠERO
Ž
20.
PETAR PAPAK
M
21.
ELIDA ŽIVKOVIĆ PAMIĆ
Ž

Domovinski pokret footer