Mirjana Hanžeković

Kandidatkinja Domovinskog pokreta za županicu Koprivničko-križevačke županije


U IME GENERACIJA KOJE DOLAZE!

Mirjana Hanžeković - slika

Dugogodišnja sam sudska službenica i dobra poznavateljica ustroja državne uprave, te bivša diplomatska djelatnica. Moje radno i životno iskustvo govore mi da u politici treba uvesti red, rad, disciplinu, jednakost, moralnost i poštivanje svih ljudi. Stoga sam odlučila svoje znanje i iskustvo, sve svoje Bogom dane talente, bez imalo straha, staviti u službu svih nas.

Koprivničko-križevačka županija obiluje atraktivnim turističkim destinacijama i bogatim povijesnim nasljeđem. To su vrijednosti koje treba staviti u svrhu novog gospodarskog razvoja što će uvelike doprinijeti daljnjem zaustavljanju iseljavanja, poglavito mlađeg stanovništva, te će ubrzati demografsku obnovu. Okosnica izbornog programa naše stranke i mene za Koprivničko-križevačku županiju su projekti što bolje prometne povezanosti sa odrednicama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Inzistirati ću na dodatnom osmišljavanju programa i projekata vezanih za modernizaciju školstva, zaštitu voda i jačanje zdravstva jednakomjerno raspoređenog u cijeloj županiji.

Moj prioritet bit će dodatna digitalizacija javne uprave s naglaskom na uvođenje elektroničkih dražbi kod javnih nabava, čime se maksimalno smanjuju korupcija i nepotizam.

Za mene je Koprivničko-križevačka županija moderna regija budućnosti, fokusirana na inovativnoj zelenoj ekonomiji, s velikim turističkim potencijalom i realiziranim projektima malih i srednjih poduzetnika, te boljim standardom svih nas.

Cijelim svojim srcem zalažem se za dug i lijep život mojih vrijednih Podravaca i Prigoraca, za napredak i zauzimanje zasluženog, boljeg statusa u Lijepoj našoj.


Domovinski pokret footer