Mirjana Vrkljan Radošević

Kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Gospića


GOSPIĆ IMA BUDUĆNOST

Mirjana Vrkljan Radošević - slika

Rođena sam 1971. u Gospiću. Završila sam Medicinski fakultet u Zagrebu te postala doktorica medicine, a daljnjim usavršavanjem i specijalistica ginekologije i porodništva. Godine 2006. odlučujem se vratiti u svoj rodni grad te se zapošljavam u OB Gospić, gdje radim do danas. Dva mandata bila sam pomoćnica ravnatelja za kvalitetu, u vrijeme kad se pojam "kvaliteta u zdravstvu" tek počinje razvijati. Predsjednica sam podružnice Hrvatske liječničke komore Ličko-senjske županije te županijska koordinatorica hrvatske liječničke udruge Hubol. Šestu godinu zaredom nosim titulu "Najdoktor", koja se dodjeljuje na osnovi glasanja samih pacijentica.

Idejna sam začetnica i organizatorica, uz potporu HLK, javnozdravstvene akcije "Hodanjem do zdravlja", koja jednom godišnje okuplja više stotina sugrađana te skreće pažnju na važnost prevencije i brige o zdravlju. Bavim se humanitarnim radom te sam osnivačica i trenutna predsjednica udruge "Rotary kluba Gospić", koja bilježi zapažene rezultate u dobrotvornom radu i pomaganju potrebitima.

2019. na listi HSP-a ulazim u Skupštinu Ličko-senjske županije kao nezavisna vijećnica. Na prošlim parlamentarnim izborima bila sam na 7. mjestu liste Domovinskog pokreta te prema broju glasova završila na 3. mjestu liste. Do sada nisam bila članica niti jedne druge stranke. Udana sam i majka dvoje djece. Kandidiram se za gradonačelnicu grada Gospića zato što želim da Gospić bude grad zadovoljnih ljudi; grad u koji će se doseljavati, a ne odseljavati.

Stvorit ću grad koji neće biti okupiran međusobnim sukobima pojedinaca te ću se boriti da svaki stanovnik Gospića ima jednaku priliku raditi i biti uspješan. Jer svaki takav uspjeh je uspjeh sredine u kojoj živimo.

Vjerujem da grad Gospić, na čelu sa mnom kao gradonačelnicom, ima budućnost!


Domovinski pokret footer