Vladimir Besek

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika grada Virovitice


ZA GRAD JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

Vladimir Besek - slika

U politiku ulazim 2015. godine kao predsjednik mladih grada Virovitice ispred HDSSB-a. Po struci sam magistar ekonomije i stečajni upravitelj. Dosadašnje životno i radno iskustvo naučili su me da se za svoje ideale trebamo boriti hrabro i samouvjereno, a svoje znanje trebamo iskoristiti kao ulog u promjene i boljitak za sve nas.

Gradu Virovitici potrebne su korjenite promjene. Virovitica treba postati ekonomski razvijeno, tehnološki napredno i kulturno osviješteno središte županije. Srž mojeg političkog djelovanja ići će u smjeru novog gospodarskog, društvenog i turističkog razvoja Virovitice, grada za kojeg možemo reći da je jedna od značajnijih gospodarskih točaka sjeverne Hrvatske.

Zalažem se za tradicionalne demokršćanske vrijednosti, prije svega reforme i ostanak mladih ljudi u našem gradu. Želim pokrenuti pozitivne promjene, otvoriti nova radna mjesta i „pomladiti“ našu gradsku sredinu ostankom mladih na rodnoj grudi.

Vizija mog političkog djelovanja odnosi se prije svega na dohodovnu jednakost, iskorjenjivanje siromaštva i potpunu zaposlenost. Poduzetništvo treba ojačati, a nova radna mjesta generirati.

Zastupat ću interese naših građana. Moj primarni fokus bit će na generiranju radnih mjesta kroz poduzetništvo i samozapošljavanje na poljoprivredi, progresivnost oporezivanja luksuznih proizvoda i usluga, transparentnost javnih financija, smanjenje poreza na dohodak na 0 % i poreza na dobit na 0 % radi stvaranja što poželjnije poduzetničke klime i što većih ulaganja u našu sredinu.

Aktivno ću koristiti zakonom propisan Institut zbora građana kod svih tema od lokalnog interesa radi participacije svih građana u donošenju esencijalnih odluka. Uvjeren sam da je Domovinski pokret ona snaga koja će na predstojećim lokalnim izborima stvoriti promjenu na bolje i građanima grada Virovitice donijeti nadu u neko bolje sutra.


Domovinski pokret footer